Har du akut brug for hjælp?


Vælg dit akutte problem, for at finde en løsning:

Jeg mangler en bolig akut

Medmindre du ønsker at flytte ind i en af vores ledige lejligheder, så kan vi ikke hjælpe dig. Vi henviser til kommunen.

Jeg har ikke noget strøm

Tjek først om din nabo har strøm? Er der sprunget en sikring eller er HFI-relæet i din bolig slået fra? Det kan ske f.eks. ved overbelastning eller en kortslutning i dine egne elektriske apparater. Der kan også være gravet et kabel over i forbindelse med vejarbejde, hvilket vi ikke kan hjælpe med. I så fald kommer strømmen typisk tilbage indenfor få timer.

Jeg har låst mig selv ude

Har du låst dig selv ude eller er din nøgle bortkommet skal du selv ringe efter en låsesmed. Du betaler selv udgiften direkte til låsesmeden.

Mit toilet løber

Hvis dit toilet løber skal du lukke på hanen ved siden af toilettet. Når toilettet har været i brug skal du åbne for vandet, skylle ud og derefter igen lukke for vandet. Kontakt herefter HT Ejendomme når kontoret åbner.

Afløb til vask eller vaskemaskine er stoppet

Dette er ikke en akut skade. Du kan bruge den anden vask du har i lejligheden og vente med at vaske tøj. Kontakt herefter HT Ejendomme når kontoret åbner.

OBS: Oplever du oversvømmelse i forbindelse med et stoppet afløb, og kan du ikke lukke for vandet (stoppe skaden), så kontakt os med det samme. Klik her

Vaskemaskine eller tørretumbler er defekt i vaskeriet

Dette er ikke en akut skade. Giv venligst HT Ejendomme besked når vores kontor åbner. Så vil vi få det repareret hurtigst muligt.

Mit køleskab, fryser, komfur eller emhætte er defekt

Dette er ikke en akut skade. Giv venligst HT Ejendomme besked når vores kontor åbner. Så vil vi få det repareret hurtigst muligt.

Der drypper vand fra loftet eller der kommer vand ud ved væggen

Dette kan være en akut vandskade. Kontakt os med det samme du opdager det. Klik her

Det brænder i min lejlighed eller i en nabolejlighed

I tilfælde af brand ring straks 1-1-2. Skynd dig at forlade lejligheden, så du ikke selv kommer i fare. Forsøg gerne at alarmere naboer, underboer og overboer, hvis muligt. Dette skal du kun gøre hvis det endnu ikke er kritisk - det vigtigste er, at du selv kommer ud. Når du er i sikkerhed, så kontakt venligst HT Ejendomme med det samme. Klik her

Jeg har ikke noget vand

Manglende vand kan være forårsaget af en vandskade. Kontakt derfor HT Ejendomme med det samme. Klik her

Jeg har ikke noget varme

Manglende varme kan være forårsaget af en vandskade. Kontakt derfor HT Ejendomme med det samme. Klik her