Boligservice & Ejendomsadministration


HT Ejendomme har mere end 40 års erfaring med ejendomsadministration, og vi administrerer i dag en lang række erhvervs- og boligudlejningsejendomme for private investorer og selskaber.

Professionel ejendomsadministration kræver i dag en veluddannet og erfaren ejendomsadministrator, som løbende holder sig ajour med nye regler, og vi oplever en øget henvendelse fra ejere af investeringsejendomme, der ønsker at lade administrationen af deres investeringsejendom overgå til en professionel ejendomsadministration.

HT Ejendomme er din personlige ejendomsadministrator

At lade en professionel ejendomsadministrator stå for den daglige administration af din ejendom er en tillidssag. Derfor har du som kunde i HT Ejendomme altid en fast ejendomsadministrator, der varetager den daglige administration af din ejendom. Faglighed, ansvarlighed, service og kvalitet er byggestenene i vores daglige arbejde. Vi lægger vægt på tilgængelighed og prioriterer det personlige møde og samarbejde højt. Vi er loyale og foretrækker langsigtede relationer, og flere af vores ejendomsadministratorer administrerer i dag ejendomme for 3. generations kunder. Vi er et full service ejendomshus og har fordelene af mange in house kompetencer og et kendskab til alle aspekter af ejendommen. Vores afdelinger arbejder tæt sammen om at skabe optimale og helhedsorienterede løsninger til gavn for dig og din ejendom.

Det tilbyder HT Ejendomme indenfor ejendomsadministration

Vi har domicil i Slagelse men yder ejendomsadministration i hele landet. Vi tilbyder bl.a.:

  • Bogføring samt betaling af regninger
  • Udarbejdelse af drifts– og likviditetsbudgetter
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale
  • Udarbejdelse af fællesregnskab og varmeregnskab
  • Udlejning, herunder udarbejdelse af lejekontrakter
  • Lønadministration
  • Opkrævning af leje mv.
  • Indberetning til G.I.
  • Førelse af sag ved huslejenævn
  • Kommunikation med offentlige myndigheder

Alle vores ydelser tilbydes enkeltvis, og du har mulighed for frit at sammensætte ydelserne til en samlet pakke, der passer dine ønsker og behov. Hver ejendom er unik, og derfor skræddersyr vi altid administrationsaftalen efter nærmere drøftelser med dig som ejer af ejendommen, og vi forsøger i videst muligt omfang at tilgodese dine specifikke ønsker.

Kontakt os og hør nærmere om fordelene ved at lade HT Ejendomme varetage administrationen af din investeringsejendom. Drejer dit behov sig i stedet om ejendomsservice, asset management eller bygherrerådgivning, eller søger du et ledigt erhvervslejemål i Slagelse, Korsør eller Sorø, så kan HT Ejendomme også hjælpe dig.